PUBLICITAT

El Nacional com a factor diferencial per a la victòria

Els de Sarabia s’enfrontaran contra la U.E. Cornellà, a sols un punt d’ells

Per Andreu Rubert

L’entrenador, Eder Sarabia, al Centre d’Entrenament de la Massana.
L’entrenador, Eder Sarabia, al Centre d’Entrenament de la Massana. | FC Andorra

El conjunt d’Eder Sarabia té l’oportunitat de nou al Nacional de tornar a la victòria, la tendència que està mantenint, ara per ara, l’equip tricolor en la categoria. El rival serà la U.E. Cornellà, un conjunt amb una estructura esportiva molt sòlida, però que en la classificació està a tan sols un punt dels locals. El principal objectiu serà trobar solidesa defensiva, ja que va ser la principal mancança contra el Vila-real B. El conjunt groguet es va mostrar mortal trobant amb facilitat l’esquena de Riera i Vilanova.


En aquesta línia, també es va manifestar el tècnic del F.C. Andorra: «en casa estem sent molt forts i molt sòlids, sobretot en el que respecta als resultats, perquè crec que el joc a domicili també està sent bo». L’entrenador també va assenyalar que «volem donar-li continuïtat a tots aquest aspectes bons i poder afinar en aquests detalls perquè sabem que tenim marge de millora».


Sobre el rival, el Cornellà, Sarabia va comentar que «esperem un equip molt sòlid, estan en una bona dinàmica i tenen les coses clares  amb la seva gran capacitat defensiva. També tenen jugadors que en accions puntuals tenen molt de desequilibri i gol, a més també són forts a baló parat». Per tant, de nou, oportunitat per als tricolor per dirigir el rumb confiant en el factor casa, l’Estadi Nacional, on, ara per ara, els partits que ha disputat l’equip s’estan comptabilitzant com a mínim en punts. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT