PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els ‘isards’ volen el segon lloc al Campionat Europeu a XV

L'absoluta masculina jugarà davant la selecció de Bòsnia i Hercegovina

Per Andreu Rubert

El tècnic, Thierry Barbiere, amb el president de la FAR, Jean-Marc Flaux.
El tècnic, Thierry Barbiere, amb el president de la FAR, Jean-Marc Flaux. | EL PERIÒDIC

El combinat absolut masculí de rugbi, els isards, juga avui a partir de les 16.00 hores el segon partit corresponent al Campionat Europeu de Rugbi XV Conferència 2 Sud, davant Bòsnia i Hercegovina. La primera jornada disputada el nou d’octubre de l’any passat contra Turquia va deixar un bon regust als isards. La victòria per 12-22 va provocar que la selecció entrés amb bon peu al torneig, tot i que feia dos anys que no participaven en una competició oficial. A banda, en el partit d’aquesta tarda, tenen la possibilitat d’assegurar-se el segon lloc, ja que els altres conjunts han jugat ja els seus dos partits corresponents. Per tant, si es guanya, tal com ha quedat la classificació, quedaran soper darrere de la selecció búlgara.


Per aquesta trobada s’ha realitzat una convocatòria de 23 homes on estan com a principals novetats Patrick Gili, Carles Espuñes i Arnau Granyena. Tres jugadors, que tal com va destacar un dels dos tècnics dels isards, Thierry Barbiere, «aportaran moltes ganes de demostrar el seu valor per a la selecció i són completament mereixedors d’estar en aquesta convocatòria». A més, va afegir que «porten dos dies entrenant amb nosaltres, ens ajudaran molt en l’apartat defensiu, i compten amb la nostra confiança».


D’altra banda, el partit també acollirà diversos actes per part de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), entre aquests un partit de tocata entre els veterans de la federació, així com una entrega de premis al descans de l’encontre i l’entrega d’un xec a una entitat benèfica. Així i tot, l’organisme lamenta no poder oferir l’estrena a casa de l’absoluta femenina a XV, ja que el partit programat es va haver de cancel·lar per manca d’efectius. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT