PUBLICITAT

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, dona positiu per coronavirus

El Govern recorda que tot el gabinet ha rebut la pauta completa de vacunació.

Per El Periòdic

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. | ANA/M.F.

L'Executiu ha informat que la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha donat positiu per la Covid-19 en les darreres hores i que es troba asimptomàtica. Les autoritats sanitàries estan efectuant el seguiment epidemiològic i traçat dels seus contactes, que inclouen la resta dels membres del Govern. També recorden que tot el gabinet ha rebut la pauta completa de vacunació.

D'altra banda, des d'aquest dijous s'han detectat onze nous positius que eleven a 15.516 els casos totals. Pel que fa a les altes, se n'han donat 14 i ja són 15.242 les persones que han superat la malaltia. Així, els casos actius baixen fins als 144. Pel que fa a la pressió sanitària, continua havent-hi una persona ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell sota ventilació mecànica.

Quant a la població escolar, hi ha 20 aules sota vigilància activa, sis en total i catorze en parcial, i set més en vigilància activa. Finalment, des de l'inici del pla de vacunació, ja s'han administrat 108.321 vacunes –54.756 primeres dosis, 53.268 segones i 297 terceres–.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT