PUBLICITAT

Tassa per al Dia de les persones amb discapacitat

El concurs és obert a tota la ciutadania sense límit d'edat

Per El Periòdic

Les tasses dissenyades en una edició anterior.
Les tasses dissenyades en una edició anterior. | FPNSM

 

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) i el Museu Carmen Thyssen Andorra organitzen la sisena edició del concurs d'obra gràfica per commemorar el Dia internacional de les persones amb discapacitat, celebrat anualment el 3 de desembre. Una vegada més, el concurs és obert a tota la ciutadania sense límit d'edat i s'hi pot participar fent l'obra des de casa o bé fer-ho al mateix museu, els dies 5, 6 i 7 de novembre en les diferents sessions previstes per a l'ocasió.

L'obra gràfica final serà escollida per les persones ateses a l'FPNSM i es reproduirà a la tassa commemorativa. El punt de recollida de les obres físiques serà el Museu Carmen Thyssen Andorra o bé en format digital a l'adreça [email protected] fins al dissabte 13 de novembre.

Els requisits per participar són presentar una obra original i inèdita que inclogui el text 'La inclusió és cosa de tots' i 'Dia internacional de les persones amb discapacitat, 3 de desembre'. Les mides de l'original han de ser de 19 centímetres de llarg per 8 d'alçada, presentades en paper sobre fons blanc. Les propostes digitals han de respectar els mateixos criteris. Aquesta acció anual, iniciada el 2016 des del servei ocupacional Xeridell, s'emmarca en la missió de la fundació de sensibilitzar la societat vers els drets de les persones amb discapacitat i de crear actes i sinergies on participin tant les persones ateses com qualsevol ciutadà.

Les bases del concurs recorden que la primera tria es fa d'acord amb la selecció d'una vintena d'obres (escollides sobre criteris de qualitat tècnica, creativitat i sensibilitat) per un jurat format per representants del Museu Carmen Thyssen Andorra, del ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat i enguany, per primer any, per un representant de l'Associació d'usuaris, familiars i representants legals de la fundació, Aufare. L'obra premiada i a posteriori reproduïda a la tassa serà objecte d'una votació dels mateixos usuaris de la fundació.

L'empresa sociolaboral de la Fundació, i&i Serveis, serà l'encarregada de la producció i venda de les tasses en benefici de les persones ateses. El disseny premiat s'anunciarà el Dia internacional de les persones amb discapacitat, el 3 de desembre, en un acte oficial i es podrà adquirir al Museu Carmen Thyssen Andorra, a la botiga d'i&i Serveis i a diferents punts de venda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT