PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats

El nou programa per a majors de 60 anys tindrà actes presencials i virtuals

Per El Periòdic

Una activitat a L’Espai
Una activitat a L’Espai | ANA

La Fundació Crèdit Andorrà oferirà noves activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. En el marc del programa Envelliment saludable, aquesta temporada es presenta una oferta formativa amb un format híbrid, que combina les activitats presencials i les que es duen a terme en línia.
Durant el mes de novembre es donarà el tret de sortida als tallers de noves tecnologies: el curs de PowerPoint, que tindrà lloc a partir del dos de novembre, els dimarts i dijous, d’11.30 a 13.00 hores; el de noves tecnologies de la informació i la comunicació, que començarà el tres de novembre i es farà cada dilluns i dimecres, d’11.30 a 13.00 i el de xarxes socials, que començarà el mateix dia tres i es durà a terme els dilluns i dimecres, de 17.30 a 19.00.

Al llarg del mes vinent, també tindrà lloc un taller preventiu sobre com tenir cura de les extremitats inferiors, enfocat a les ferides i altres trastorns a les cames causats per les malalties vasculars i la diabetis. Es veuran els possibles factors de risc, com es poden prevenir i com es pot actuar en cas de lesió. Serà el 17 de novembre, a les 16.00 hores. També es realitzarà una segona sessió sobre el Certificat Electrònic impulsat pel Govern, eina que té l’objectiu de simplificar i facilitar la relació del ciutadà amb l’administració en l’espai digital. Es durà a terme els dies tres i 10 de novembre, a les 15.30 hores.
Un altre dels tallers del mes de novembre serà de caràcter cultural i girarà entorn de l’exposició Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas, una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT