PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Apadrinament per quart any d’una nena de Cambodja

Els alumnes membres de la comissió d’accions solidàries entreguen un xec de 568 euros

Per El Periòdic

L’entrega del xec.
L’entrega del xec. | Govern d\'Andorra

Des del curs 2017-2018, l’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino coopera amb l’ONG Infants del Món sufragant l’apadrinament de la Davy Youn, una nena de Cambodja, a partir de les col·laboracions de les famílies d’alumnes de l’escola. En un inici, aquest projecte només es feia al primer curs del primer cicle, però, progressivament, s’ha anat estenent a tots els cursos i famílies de l’escola.

Així, aquesta setmana els alumnes membres de la comissió d’accions solidàries del mateix centre han fet el lliurament dels diners recaptats el curs passat: 568 euros. Aquesta contribució permet a la noia seguir amb els seus estudis. A més, com que la recaptació aconseguida supera el finançament necessari per a la seva escolarització, la resta dels diners es destinaran a la compra d’aliments bàsics per a la comunitat amb la qual treballa l’ONG a Cambodja, tal com va exposar ahir el Govern. 

El resident de l’ONG Infants del Món a Andorra, Franz Armengol, va recollir el xec en nom de l’entitat i va valorar molt positivament que des de les escoles es treballin iniciatives solidàries a través d’aquest tipus de projectes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT