PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres DJs graven avui actuacions al mirador del Roc del Quer

La barcelonina Sara Krin és la convidada especial a la jornada

Per Lídia López

La DJ barcelonina Sara Krin.
La DJ barcelonina Sara Krin. | Sara Krin

El mirador del Roc del Quer serà l’escenari avui de la gravació de les actuacions de tres DJs. Així ho va explicar John Holt, un dels participants i promotors del projecte, que també comptarà amb Richy Vuelcom i la barcelonina Sara Krin com a convidada d’honor. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en el programa cultural de la Màquina del Temps, que va iniciar-se l’any passat amb l’enregistrament de diversos sets de DJs en diferents museus del país, i la seva posterior emissió coincidint amb el cap d’any. «El projecte de la Màquina del Temps va sorgir amb la pandèmia del coronavirus. Després dels streamings als museus de l’any passat, ara reprenem la iniciativa amb el rodatge d’un streaming des del Roc del Quer», va detallar Holt, que va posar en relleu el pas endavant que fa el programa en relació amb la realització i muntatge final de les actuacions. Així, en aquesta ocasió, no només es comptarà amb càmeres fixes, sinó que també es gravaran imatges amb drons i s’acompanyarà la presentació amb l’actuació d’artistes de circ.

Per aquest motiu, el mirador del Roc del Quer quedarà tancat al públic des de les 15.00 hores i fins a les 21.00. «Els videosets tindran una duració de 30 minuts en el cas dels dos DJ locals, i d’una hora pel de la Sara Krin», va indicar Holt. Així mateix, pel que fa a l’estil que punxarà cada participant, Krin oferirà una combinació de techno i techno industrial, Vuelcom farà una proposta de progressive techno, i Holt presentarà techno. 

Pel que fa a les col·laboracions, participaran en l’esdeveniment Black Andorra a la producció, Backstage pel vídeo, Server Sonos i Heaven and Earth Project pels equips de so, i Produccions Zulandir, que és la companyia de circ. També intervindran econòmicament el Ministeri de Cultura i el Comú de Canillo.

Posteriorment a la gravació, es muntarà el contingut i s’emetrà per Andorra Televisió i al canal de YouTube de la Màquina del Temps. També en faran difusió els col·laboradors i des d’Andorra Turisme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT