PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alex Español, amb opcions per fer-se amb el seu primer títol

El tàndem està funcionant amb fluïdesa quan resten encara 35 punts en joc

Per El Periòdic

Sito Español amb el seu Peugeot 208 al ral·li de Pozoblanco
Sito Español amb el seu Peugeot 208 al ral·li de Pozoblanco | FotoEsport

Àlex Sito Español es troba amb opcions d’aconseguir el primer títol espanyol del seu palmarès esportiu. Les opcions d’aconseguir el trofeu de dues rodes motrius (2RM) en la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra van augmentar després d’aconseguir la tercera posició en el Ral·li de terra de Pozoblanco (Còrdova). Amb Rogelio Peñate a la seva dreta en l’habitacle del Peugeot 208 Rally 4, Sito va aconseguir mantenir el ritme d’uns rivals molt experimentats.
El nou tàndem va funcionar amb soltesa en un escenari complicat, la segona posició de la categoria en el segon pas per l’especial del Guijo els va fer treure el cap entre els millors del ral·li. Aquesta regularitat va resultar decisiva per a estar al final en posicions de podi i fer realitat l’objectiu que s’havien marcat en venir a competir a la localitat cordovesa.


El pilot de l’ACA Esport, una vegada superat el repte de Pozoblanco ja té al cap que el primer dissabte de desembre, jornada en la qual es jugarà a León el títol de 2RM. Queden 35 punts en joc, Alex Español (128 punts) es desplaçarà a la capital castellana amb 28 punts d’avantatge respecte a un Aritz Iriondo (100 punts), que a Pozoblanco va haver d’abandonar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT