PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Trobada Empresarial al Pirineu arrenca amb Aragonès

La 32a edició de l’acte clourà amb la conferència a càrrec de Diana Morant

Per El Periòdic

Edició anterior de la Trobada.
Edició anterior de la Trobada. | Trobada Empresarial al Pirineu

El pròxim divendres al matí es realitzarà la inauguració oficial la 32a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu. Aquest acte estarà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. D’altra banda, la ministra de Ciència i Innovació del govern espanyol, Diana Morant, serà l’encarregada de la cloenda de l’esdeveniment, segons va anunciar ahir l’organització de l’esdeveniment. La conferència tindrà lloc aquest divendres, dia 29 durant el vespre, segons va informar Ràdio Seu.


Abans d’arrencar l’esdeveniment, el dijous vinent a primera hora de la tarda, es duran a terme els tradicionals parlaments de benvinguda als 450 empresaris i emprenedors previstos que assistiran a les jornades d’aquesta 32a edició. En aquest acte inaugural també hi intervindran l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes. 


Per aquest any la Trobada Empresarial recupera el caràcter presencial, després que l’edició de l’any passat només va incloure una única jornada en línia, a conseqüència de les restriccions motivades per la crisi sanitària arran del coronavirus. El tema central per a la 32a edició és la resiliència del món econòmic davant la pandèmia. Entre els ponents de les dues jornades hi destaquen diversos com ara l’entrenador i preparador físic de tenis Toni Nadal; l’empresari i fundador de la Zero Emissions Research Initiative (ZERI), Gunter Pauli; el catedràtic d’Economia d’IESE Business School, Jordi Gual; i el president de Lead To Change, Xavier Marcet. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT