PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú treballa en vistes a la Copa d’Europa de Zinal al desembre

La FAE organitza la tercera taula rodona amb els diferents entrenadors del país

Per El Periòdic

Verdú durant la Copa del Món a Soelden.
Verdú durant la Copa del Món a Soelden. | Agence Zoom

Joan Verdú va disputar el diumenge la primera prova de la Copa del Món de gegant a l’estació austríaca de Soelden, i ho va fer amb una 60a posició que el va deixar lluny de l’objectiu inicial, que era estar més a prop dels millors. Ara, l’andorrà torna al Principat per continuar amb el treball físic, i després viatjarà a Suècia, el pròxim 4 de novembre, per fer una estada amb neu injectada per preparar la pròxima Copa d’Europa, que serà el 2 i 3 de desembre a Zinal (Suïssa).

Verdú va fer balanç després de la competició, i va reconèixer que «el resultat no és el que es buscava a l’equip. La carrera no ha anat com esperava i trobo que m’ha faltat molt ritme de dalt a baix. No he sabut adaptar-me bé a les condicions de la carrera i no m’he trobat còmode, i per tant el balanç no és positiu». Amb tot, Verdú és optimista de cara al futur d’aquesta temporada que no ha fet més que començar, perquè dins de l’equip treballen amb el convenciment que la feina va en una bona línia i que aquesta primera cita de competició només ha estat un primer contacte.


D’altra banda, la FAE està organitzant aquest any una sèrie de trobades amb entrenadors dels clubs del Principat per aprofundir en diversos aspectes de la formació dels joves esquiadors del país. Sota el nom Objectius tècnics per categories, la tercera trobada es va celebrar al Centre de Tecnificació d’Ordino i va estar destinada a entrenadors de les categories sub-10, sub-12, sub-14, EEBE i equips nacionals de la FAE. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT