PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús prepara l’última cursa de Moto2 a València

El circuit Ricardo Tormo posarà punt final a la temporada, on l’andorrà buscarà assolir una plaça al podi general

Per El Periòdic

Cardelús en un entrenament.
Cardelús en un entrenament. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús es troba protagonitzant una segona pretemporada amb l’objectiu de preparar molt intensament l’última cursa del Moto2 European Championship. L’andorrà va competir per última vegada a la categoria el passat 22 d’agost a Jerez i fins al 21 de novembre no es disputarà al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana la cursa que posarà el punt final al Campionat.

Davant d’aquesta circumstància i buscant fer un gran tancament de temporada, Cardelús ha intensificat la seva preparació al llarg de les últimes setmanes «com si s’estigués posant a punt per afrontar un nou any sencer», segons va comunicar el seu equip. 
«El principal objectiu és no perdre gens de forma tenint en compte aquesta llarga aturada, però a més, vull acabar la temporada pujant al podi, que és el lloc que ens mereixem tots plegats per la feina que estem fent», va declarar l’andorrà. Cardelús té una segona posició i quatre quarts llocs com a millors resultats de la temporada i ocupa el quart lloc de la classificació del Campionat, a 17 punts del tercer, i a València vol «aspirar al màxim». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT