PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Troben un jove d'una vintena d'anys mort al llac d'Engolasters

Des d'aquest dilluns al migdia els serveis d'emergència l'estaven recercant amb amplis dispositius

Per El Periòdic

El llac d'Engolasters on s'ha trobat aquest dilluns el jove mort.
El llac d'Engolasters on s'ha trobat aquest dilluns el jove mort. | ARXIU ANA

La Policia i el cos de Bombers van trobar ahir un noi d'una vintena d'anys mort al llac d'Engolasters. Segons va informar el cos d'ordre, el jove hauria desaparegut dissabte a la nit, moment en què els agents de la Policia van rebre la denúncia de la família i van iniciar una primera investigació sense èxit. Des del cos puntualitzen que van abandonar la recerca durant el cap de setmana perquè el noi havia marxat de casa diverses vegades, tant a Andorra com a l'estranger, i que "habitualment" tornava l'endemà o en algun moment del dia. Paral·lalement, la Policia va rebre ahir a les 14.30 hores l'avís d'un ciutadà alertant que havia trobat roba entorn del llac d'Engolasters.

En el moment de verificar la informació, els agents van observar que es tractaria de la mateixa vestimenta que duia el jove dissabte quan la família va denunciar la desaparició, i també haurien trobat diversos indicis que corroborarien que es tracta del noi desaparegut. D'aquesta manera, als volts de les 15.00 hores, diversos membres del cos d'ordre i dels Bombers es van desplaçar a les immediateses de l'estany encampadà i van iniciar una batuda que, aproximadament, va durar tres hores.

A l'equip de recerca hi van participar efectius del grup caní especialitzats en la cerca de persones i membres del grup de submarinistes del cos de salvament, els quals als volts de les 18.15 hores van trobar al fons del llac el cos sense vida d'un noi amb característiques facials similars a les del jove desaparegut dissabte, tot i que encara manca una confirmació oficial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT