PUBLICITAT

Diumenge de ‘Clàssic’ també a la Lliga Multissegur Assegurances

 

FC Santa Coloma i UE Sant Julià es veuran les cares en un partit que pot ser decisiu per a tots dos. Menció especial també al UE Engordany – Atlètic Club Escaldes. Destaca també l’Ordino-UE Santa Coloma i el Carroi-Inter.

FC Santa Coloma i UE Sant Julià s’enfrontaran el el partit més atractiu corresponent a la jornada 5 de la Lliga Multisegur Assegurances. El clàssic arriba en un moment de necessitat per a tots dos equips si volen consolidar-se en la zona noble, la que permet lluitar pel títol. També s’esperen duels de gran nivell con l’Engordany-Atlètic d’Escaldes i l’Ordino-UE Santa Coloma, dos equips en un gran estat de forma. El líder contra el cuer serà el partit que obri la jornada de futbol de demà.

CE CARROI – INTER CLUB ESCALDES (11.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV) La jornada 5 de competició arrencarà amb un plat fort. Carroi – Inter, o el que és el mateix, el cuer contra el líder. Dos equips amb un recorregut molt diferent en el que va de Lliga Multisegur Assegurances. El Carroi encara no ha puntuat, mentre que l’Inter arriba líder en solitari i sent un dels dos únics equips imbatuts. En les 3 primeres jornades de lliga, els escaldencs han sumat 3 victòries i 1 empat i li treuen 3 punts als seus més immediats perseguidors.

UE ENGORDANY – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (13.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

Plat fort al migdia entre l’Engordany i l’Atlètic Club Escaldes. Tots dos equips estan cridats a estar a la part alta de la classificació, però hores d’ara, després de 4 jornades, es troben a la meitat inferior. Serà un derbi escaldenc on l’Engordany arriba després d’haver encaixat la primera derrota de la temporada, mentre que l’Atlètic Escaldes es manté imbatut...però tampoc no ha guanyat. I és que l’equip ha sumat 4 empats en les 4 primeres jornades de Lliga. Només 1 punt separa tots dos equips, amb l’Engordany per davant.

FC ORDINO – UE SANTA COLOMA (16.00h – Twitch Fedandfut)

Duel interessant entre FC Ordino i UE Santa Coloma. Ordinencs i colomencs necessiten els punts d’aquest diumenge per no perdre pistonada amb el seu objectiu de la temporada. L’Ordino arribarà a la cita en zona de promoció, amb 4 punts, mentre que la UE és hores d’ara tercera, amb 7 punts i a 3 del lideratge. Tots dos, però, tenen aquest partit marcat en vermell al calendari. Es tracta d’un duel entre dos nous projectes d’aquesta temporada, amb els ordinencs tornant a la Lliga Multisegur Assegurances.

FC SANTA COLOMA – UE SANT JULIÀ (18.30h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm) La cinquena jornada de competició a la Lliga Multisegur Assegurances es tancarà amb el ‘clàssic’ del futbol nacional. FC Santa Coloma i UE Sant Julià s’enfrontaran, en directe per Ràdio Valira, en molt més que un partit. Primer, perquè tots dos equips necessiten els punts per continuar a la meitat alta de la classificació, i després, per encadenar una ratxa de victòries. I és que en cas de sumar 3 punts, pels colomencs seria la tercera consecutiva, mentre que pels lauredians, es tractaria de la segona. Tots dos equips estan ara a la meitat alta de la classificació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT