El sènior femení suma una nova derrota davant l'FC Barcelona

Les tricolor lluiten, però no tenen cap opció contra el primer classificat del grup 1

Per David Sansaloni

Un instant del partit entre el VPC i el Barça.
Un instant del partit entre el VPC i el Barça. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC Andorra Rugby XV femení va perdre per 0-80 a l’Estadi Nacional davant l’AVR FC Barcelona, el primer classificat del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana. Les blaugranes, que són les rivals a batre en aquesta fase prèvia del campionat, no van donar cap opció a les andorranes per capgirar una situació que es va posar molt favorable a les catalanes en el primer temps, on van materialitzar cinc assajos i cinc transformacions. Les del Principat van poder aturar l’allau del Barça en els darrers minuts de la primera meitat, però ja en la segona aquest desgast físic va començar a notar-se. Fins a set assajos i cinc transformacions van anotar les catalanes en els segons 40 minuts, fent gala del seu estat físic i les individualitats que posseeixen.

Tot i el marcador, les jugadores entrenades per Dani Raya no van detenir-se i van intentar gaudir també de les seves oportunitats, però es van trobar amb una sòlida defensa. Amb el 0-80 al marcador l’àrbitre va decidir que ja no hi havia temps per més, fet que va suposar la segona derrota de la lliga per al VPC, que se situa últim en la classificació a causa de la victòria el mateix dia del CEU davant el CR Sant Cugat B per 24-22. No obstant això, la classificació segueix molt ajustada, amb el Barça com a únic equip destacat, mentre que el CR Sant Cugat se situa segon amb sis punts (una victòria i dues derrotes), el CEU tercer amb cinc punts (una victòria i dues derrotes) i finalment el VPC quart amb quatre punts (també amb una victòria i dues derrotes). «Ha sigut un partit molt difícil, davant un equip molt superior que ens ha costat rivalitzar, però tot i això hi ha molt de potencial en aquest jove equip», va declarar Raya.