PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú finalitza 60è en la primera cita de Copa del Món

L’andorrà suma ritme competitiu a Soelden per continuar amb la progressió

Per El Periòdic

Joan Verdú abans de preparar-se per competir a Soelden.
Joan Verdú abans de preparar-se per competir a Soelden. | FAE

Joan Verdú va encetar ahir la temporada 2021-2022 i ho va fer a la primera Copa del Món de gegant, a Soelden (Àustria). La tradicional prova austríaca que obre el calendari va servir a l’andorrà per començar a agafar ritme, tornar a la competició després de molts mesos i confirmar el bon treball que s’està fent fins al moment. L’andorrà va finalitzar 60è en la primera mànega, completant la baixada de gegant amb un crono de 1.08.03, a 4.10 del millor registre de la mànega (l’austríac Roland Leitinger, 1.03.93), i a 2.08 de l’italià Riccardo Tonetti (1.05.95) que va tancar els 30 primers que donaven el bitllet per a la segona mànega. La cursa la va guanyar el suís Marco Odermatt, amb un temps de 2.05.94.


«La cursa no ha anat com esperava, el resultat ha sigut l’esperat i trobo que m’ha faltat ritme en la baixada. No he sabut adaptarme a les condicions de la cursa i tampoc m’he trobat còmode», va declarar l’equiador de la FAE, mentre afegia que «tampoc he sabut treure el rendiment que he demostrat fins al moment en els entrenaments, i per tant el balanç no és positiu». Tot i la decepció de l’andorrà, Verdú va assegurar que «aquest resultat no em condiciona de cara a les properes setmanes perquè sabem que hem estat entrenant molt be, que les coses es posaran a poc a poc al lloc i ara cal seguir treballant».

Sobre aquest primer contacte de l’esquiador amb la Copa del Món, el seu entrenador, Fred Beauviel, va dir que «l’esquí que està fent aquests mesos no és el que ha fet avui [ahir], i hem de continuar amb més esdeveniments d’aquesta qualitat», mentre que el director d’alpí de la FAE, Roger Vidosa, va concloure que «estem en la bona línia i hem de continuar treballant així». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT