PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les curiositats de cada paradeta

La 42a edició oferia a tots els assistents la possibilitat d’interactuar amb diverses activitats originals preparades en els estands

Per El Periòdic

Pare i fill en un estand a la Fira.
Pare i fill en un estand a la Fira. | Comú Andorra la Vella/ Tony Lara

La Fira d’Andorra la Vella és un espai on es poden trobar una gran quantitat d’activitats diverses i entretingudes, tals com petits concerts de música enmig del parc Central, inflables per als més petits de casa i una filera inacabable de paradetes amb una gran varietat de productes. Però quines són les dinàmiques per als més curiosos i entretinguts? Sí, aquelles que no poden deixar indiferent i que animen a repetir l’experiència. 


Només entrar a la Fira ja ens trobàvem amb la primera activitat interactiva. I és que l’estand d’Andorra Telecom oferia un viatge al futur, a la generació del 5G, una tecnologia que arribarà al llarg dels pròxims mesos i que permet augmentar la velocitat de descàrrega dels dispositius i el volum de dades que aquests poden suportar. Una altra de les atraccions que es van poder trobar van ser les activitats relacionades amb la transició energètica de l’estand de FEDA, on els visitants van trobar una bicicleta estàtica que generava electricitat mentre pedalaven i un joc de bàsquet per esbrinar per quins objectius de desenvolupament sostenible s’apostava, tot intentant encertar el dau sostenible en una de les canastres. La següent parada curiosa va ser l’estand d’IQOS, on al llarg dels tres dies de la Fira el xef José Blanchard del grup Kanalla va mostrar als visitants una nova forma de cuinar sense combustió, sense generar ni vapors ni fum amb la voluntat de menjar sense haver d’utilitzar els fogons.


Més enllà de la degustació culinària, la paradeta del BC MoraBanc va proposar als visitants l’opció de jugar a la ruleta, una activitat en la qual oferien una estona entretinguda on cada jugador de l’equip podia donar diferents premis o tasques a realitzar, com la que li va tocar durant la inauguració al cap de Govern, Xavier Espot, a qui se li va encomanar que construís un pavelló nou i que va entusiasmar als espectadors. Per cloure, enmig de la carpa hi havia una paradeta especialitzada en e-Sports de la mà de l’entitat bancària MoraBanc, on els visitants van poder jugar un partit de tres minuts de bàsquet i de futbol amb els equips nacionals, el BC Morabanc i l’FC Andorra, gràcies a la llicència que han adquirit els patrocinadors per l’esdeveniment. Als guanyadors se’ls obsequiava amb, per una banda, entrades pels pròxims partits locals del BC MoraBanc i, per part del FC Andorra amb un descompte del 20% en la quota de soci. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT