PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca de nou la victòria davant el Vila-real B

La pedrera grogueta és un dels dos equips que encara no coneix la derrota

Per David Sansaloni

Un instant d'un entrenament de l'FC Andorra abans de marxar cap a Vila-real.
Un instant d'un entrenament de l'FC Andorra abans de marxar cap a Vila-real. | @FCANDORRA

L’FC Andorra busca tornar a la senda de la victòria davant un dels dos equips que romanen imbatuts en aquest grup 2 de la Primera RFEF Footters. El Vila-real B rep els tricolor amb dues cares conegudes a les seves files: la del porter internacional amb la selecció absoluta Iker Álvarez de Eulate, i Iker Goujón, que va marxar de l’entitat del Principat aquest mateix estiu. Per la seva part l’FC Andorra compta amb fins a quatre jugadors que coneixen bé la pedrera grogueta, com són el porter Josele Martínez, els centrals Roger Riera i Diego González, i el davanter Carlos Martínez, a més d’Eder Sarabia i part del seu cos tècnic, que també van formar part del conjunt castellonenc en el seu moment.


No serà una cita fàcil per als andorrans, ja que el filial arriba com a primer classificat del grup i sent l’equip més golejador i menys golejat. Sarabia no podrà comptar encara amb Héctor Hevel, que afronta la recta final de la seva recuperació, i els locals no sabran fins a l’últim moment si Álvarez de Eulate estarà a la porteria, ja que també es troba recuperant-se d’un fort cop que va rebre en el partit contra el Betis B del cap de setmana passat.


El tècnic basc veu el seu equip «capaç de ser superior al Vila-real B», però per a això hauran de mostrar «la nostra millor versió, ser més eficaços en les dues àrees i dominar el control de la pilota». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT