PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 1.100 donacions dels clients d’Andorra Telecom per la botiga solidària

Les adhesions es poden realitzar al mateix estand de l’ONG a la Fira d’Andorra

Per El Periòdic

La botiga solidària de la Creu Roja.
La botiga solidària de la Creu Roja. | Creu Roja Andorrana

Andorra Telecom, Creu Roja Andorrana i els promotors de l’arrodoniment solidari al Principat, Univers Bomosa i Worldcoo, llencen una nova crida a la població per sumar-se a la campanya de microdonacions mensuals en favor del projecte de la botiga solidària de la Creu Roja. Des d’Andorra Telecom conviden als seus clients a visitar l’estand de la Creu Roja durant la Fira d’Andorra la Vella per informar-se i donar-se d’alta fàcilment de la Factura Solidària. Durant els darrers mesos s’han adherit a la campanya 291 usuaris de la companyia de telecomunicacions, el que ha suposat 1.138 donacions per un valor de 638 euros.

Les adhesions es realitzen a l’àrea de client del web o l’aplicació d’Andorra Telecom o bé trucant al 115. L’objectiu de l’acció que es realitzarà a l’estand de la Creu Roja Andorrana durant la fira és rellançar les adhesions i fer-ho personalment amb totes les persones que desitgin conèixer l’acció i activar la donació des del mateix estand de l’ONG andorrana.

«Considerem que l’opció d’explicar personalment el projecte on es destinen els recursos així com el funcionament, tant de la campanya com de la seva activació, pot ser una bona estratègia per augmentar significativament el nombre de persones adherides», van manifestar els representants de les diverses entitats promotores.

Els recursos recaptats es destinen al projecte de la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana, un projecte social i de voluntariat que va néixer el 2020 per fer front a la complicada situació econòmica de moltes famílies i persones del país, arran de la pandèmia. A la botiga s’hi poden trobar articles de necessitat bàsica d’alimentació, higiene, neteja i específics per a bebès i infants. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT