PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp acull una exposició interactiva sobre els dinosaures

Els infants podran descobrir com vivien els gegants de la prehistoria

Per El Periòdic

Un detall del cartell que anuncia l’esdeveniment.
Un detall del cartell que anuncia l’esdeveniment. | Comú d\'Encamp

La sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp acollirà, a partir de demà, una exposició interactiva sobre dinosaures, que permetrà que els més petits es transformin en exploradors i paleontòlegs per un dia sencer. L’exposició, ideal per al públic familiar, és un viatge al passat en què els infants de totes les edats, descobriran de primera mà, com eren i com vivien els gegants prehistòrics.


A l’entrada cada infant rebrà una unitat didàctica plena de proves i preguntes que haurà de respondre i descobrir durant el recorregut, com si fos una cacera del tresor. Els infants podran desenterrar fòssils, fotografiar-se dins d’un ou de dinosaure o descobrir les cries de Triceratops i de Velociraptor que mostraran els animadors de l’exposició i amb les quals podran interactuar. Els més valents també podran pujar a l’esquena d’una cria de Tiranosaure Rex.

L’esdeveniment, que finalitzarà el dilluns u de novembre, consta d’una vintena de dinosaures de grans dimensions ambientats en els seus entorns habituals i espais amb projeccions, segons van informar des del Comú d’Encamp. Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina http://www.dino-live.com i els preus són de set euros els infants i nou euros els adults. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT