PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader afronten la penúltima prova de l’ERC

El Ral·li d’Hongria, sobre terra, pot marcar el desenllaç de la competició

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader durant una cursa aquesta temporada.
Joan Vinyes i Jordi Mercader durant una cursa aquesta temporada. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S #24) van iniciar el desplaçament a la localitat de Nyiregyhaza, nucli central de la pròxima prova en la qual es veuran immersos els pilots de l’equip Suzuki Ibèrica, durant aquest cap de setmana (22 al 24 d’octubre). L’objectiu de la dupla, a priori, és confirmar la seva presència en el podi de la classificació final de l’ERC2, una taula que encapçala de manera clara Javier Pardo, company de Vinyes en l’equip Suzuki Ibèrica, i que té com a denominador comú la igualtat que existeix entre els seus perseguidors.


El tàndem partirà de zero en els reconeixements del recorregut marcat pels organitzadors (Hungarian Motorsport), ja que mai han competit en les especials cronometrades i la informació a la qual es pot accedir mitjançant les diverses fonts habituals no és massa àmplia, pel fet que és un ral·li que es pot qualificar de jove per la seva quarta edició (tercera vàlida per a l’ERC).


El traçat comptarà amb un total de 966,88 quilòmetres, dels quals 182,01,04 seran de velocitat, repartida en 14 especials (set diferents). En el ral·li hongarès destaca la presència de l’especial Fuzer-Abajvari, que amb els seus 23,50 quilòmetres de recorregut és la més llarga de la cursa, i es disputarà en dues ocasions durant la primera etapa. D’altra banda, el bucle format per les cronometrades Erdobenye (13,50 quilòmetres) i Fony (10,85 quilòmetres) haurà de superar-se en tres ocasions al llarg de la segona etapa, i tindrà conseqüències decisives en les classificacions finals.


«Ens estem barallant per un campionat i el Ral·li d’Hongria ens pot donar uns punts d’un valor incalculable. Ho afrontem amb una motivació màxima i amb l’objectiu de situar-nos entre els millors de la nostra categoria. Tenim ganes d’entrar en matèria», va declarar l’andorrà, que demà formarà part en l’inici de la primera etapa, a partir de les 18.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT