PUBLICITAT

L'executiva del PLA acorda la continuïtat i preparar les eleccions

  • Pujal aspira a unir tots els esforços de centre, centredreta i centreesquerra
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Forné i Pujal, fa una setmana. Foto: ANA / N. S.

L'executiva del PLA ha decidit donar continuïtat al partit, en lloc de dissoldre's per fusionar-se amb el Partit Reformista (PRA). Així ho va indicar ahir el seu president, Enric Pujal, que va dir que la decisió haurà de ser ratificada pel congrés del 10 de febrer, i que s'ha pres perquè les condicions que es van posar per adherir-se al PRA «no s'han complert», i per la proximitat de les eleccions anticipades. Pujal també va assegurar que la voluntat és presentar-se als comicis amb la unió de tots els partits d'ideologia centrista, i que per tant les converses amb el PRA continuaran.

L'executiva del PLA va decidir ahir l'ordre del dia del congrés que se celebrarà el pròxim 10 de febrer i que serà la ratificació de la continuïtat del partit, la presentació dels seus comptes, així com la possible presentació d'un decàleg de programa electoral.

La decisió de donar, de moment, continuïtat al partit s'ha pres perquè no s'han complert les condicions que es van marcar a la primavera per tal d'adherirs-e al PRA. Aquestes condicions eren que el nou partit assumís l'actiu i el passiu del PLA, petició de la qual encara no s'ha rebut resposta, i que estigués legalment constituït, cosa que encara no s'ha produït «i no podem esperar més», tal com va explicar el president del PLA.

Pujal també va indicar que la setmana vinent es començaran a preparar les eleccions anticipades amb l'objectiu d'«unir tots els esforços de centre, centredreta i centreesquerra». En aquest sentit, va afegir que les converses amb els impulsors del PRA continuaran perquè es vol fer una sola coalició més àmplia que en els passats comicis, i que es vol evitar que hi hagi divisions. Precisament, aquesta voluntat «d'anar tots junts» és la que també es va acordar durant la reunió celebrada per Coalició Reformista (CR) aquest dimecres, tal com va explicar el seu líder, Joan Gabriel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT