PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú afronta la primera cita d’una temporada «il·lusionant i exigent»

L’andorrà enceta l’any de neu i disputa aquest diumenge la Copa del Món de gegant de Soelden, a Àustria

Per El Periòdic

Verdú durant un entrenament de la temporada pasada.
Verdú durant un entrenament de la temporada pasada. | FAE

Joan Verdú disputarà aquest diumenge la primera cursa de la temporada. No serà una competició qualsevol, ja que es tracta de la Copa del Món de gegant de Soelden, a Àustria, campionat que obrirà la temporada de neu i que, en primera instància, no estava en l’agenda del tricolor. L’esquiador andorrà aspira a confirmar aquest any la millora que va demostrar la temporada passada, i comença de la millor manera, ja que el seu estat de forma ha suposat que el cos tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) decideixi que és a punt per a afrontar aquest primer repte. A uns dies de la cita de Soelden, on es trobarà amb els millors esquiadors del món, Verdú agafa una mica d’aire aquests dies després de la preparació que va tenir la setmana passada a l’estació austríaca. Després de la cita de Copa del Món, per a Verdú es presenta una temporada «il·lusionant i exigent», com ja va explicar l’esportista fa dues setmanes.


El del Principat sap que ha d’aspirar al màxim, però també que la Copa d’Europa és un bon terreny per continuar progressant. «Tenim molta confiança en el circuit de la Copa d’Europa, el qual faré complet en gegant aquesta temporada. Allà tinc bon dorsal i estic en igualtat de condicions amb la resta, per poder fer bons resultats, confirmar el que vaig fer l’any passat, i per què no, apuntar més a dalt», va dir Verdú. No obstant això, també té en el cap, paral·lelament, el circuit de Copa del Món, del que va explicar que «si el calendari ho permet, voldré alternar també amb algunes proves en gegant, que creiem que al final és l’objectiu de futur. Creiem que fer bons resultats en Copa d’Europa ens farà tenir millors punts i millor dorsal en Copa del Món».


El de la FAE va completar una de les millors pretemporades dels últims anys, tant tècnicament com físic, i ara només resta esperar al diumenge, i començar la temporada de la millor manera possible. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT