PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sènior femení no pot amb el Sant Cugat en un partit molt lluitat

Les tricolor preparen el duel vinent davant el Barça el pròxim dissabte a l’Estadi Nacional

Per David Sansaloni

El sènior femení del VPC després del partit contra el CR Sant Cugat B.
El sènior femení del VPC després del partit contra el CR Sant Cugat B. | VPC Andorra Rugby XV

El sènior femení del VPC Andorra no va poder recollir la seva segona victòria de la temporada en perdre davant el CR Sant Cugat B per 38-0 a la Guinardera. Tot i el resultat, que no va reflectir el que realment es va veure sobre la gespa, les noies entrenades per Dani Raya van mostrar una bona imatge lluny del Principat, lluitant fins a l’últim minut davant un rival que va presentar moltes jugadores del primer equip.


D’altra banda, la trobada, que també es va caracteritzar per dur a terme un ritme frenètic i molt físic, no va significar cap punt negatiu per a les tricolor pel que fa a la seva evolució, i és que «ens va venir bé per saber quines mancances tenim i treballar per solucionar-les i sortir més fortes», va declarar Raya. Tanmateix, cal recordar que les del Principat van arribar a la Guinardera amb moltes baixes, «que no volem utilitzar d’excusa, però tot i això vam ser capaços de fer un joc molt seriós», va explicar l’entrenador, mentre afegia que, tot i el resultat, «estic molt content del que he vist al terreny de joc».


Després d’aquesta derrota, el VPC ja comença a treballar amb vista al pròxim partit, que enfrontarà les andorranes davant el Barça el pròxim dissabte, a partir de les 17.00 hores a l’Estadi Nacional. De moment, les tricolor es col·loquen en la tercera posició del Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana amb quatre punts (una victòria i una derrota), per darrere del Barça, que és primer amb 10 punts i dus victòries, i el CR Sant Cugat B, segon amb cinc punts (una victòria i una derrota), mentre que el CEU se situa en quarta posició de la taula classificatòria amb un punt i dues derrotes fins al moment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT