PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria acull el Mountain Festival Andorra

El corredor d’elit Pau Capell, convidat especial de la primera edició

Per El Periòdic

Solé, Majoral i Capell durant la roda de premsa.
Solé, Majoral i Capell durant la roda de premsa. | ANA / M.P.

Sant Julià de Lòria acollirà els propers 29, 30 i 31 d’octubre la primera edició del Mountain Festival Andorra, un esdeveniment obert a qualsevol persona amant de la muntanya. La competició ha estat estructurada per OTSO i comptarà amb un convidat especial, com és l’atleta Pau Capell, considerat com el millor corredor de llarga distància del món.


L’esportista va explicar en la mateixa presentació que «em va sorprendre el festival perquè és molt innovador», assegurant que «no hi ha cap altre esdeveniment similar on hi hagi curses, i també es programin activitats paral·leles». L’organització del Mountain Festival Andorra ha previst un centenar de participants, com a màxim, en cadascuna de les curses per donar compliment a les mesures Covid-19. Les inscripcions estaran obertes des d’aquest dimecres i els interessants podran decidir si participen fins al dia abans de la celebració de cada competició. El diumenge 31, a les 14.00 hores, serà el moment de l’entrega de premis i, a banda del ‘welcome pack’, els corredors rebran una medalla de ‘finisher’, una sèrie de productes d’OTSO i, a més, els tres primers classificats masculins i femenins rebran un trofeu.


El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va manifestar que l’organització d’aquest esdeveniment «segueix amb la voluntat del comú de dinamitzar la parròquia», i va animar als corredors a participar i que «s’enduguin un bon record» que els faci tornar a la parròquia en ocasions posteriors. Tal com va explicar també el director general d’OTSO, Jordi Solé, s’han estructurat quatre curses diferents, dues dissabte i dues diumenge, totes elles amb un preu d’inscripció de 25 euros. Així doncs, hi haurà una de Trail Running de 16 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu, una cursa de BTT a Naturland, i les altres que seran sobre asfalt, ambdues amb bicicleta de carretera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT