PUBLICITAT

Andorra la Vella

Es liciten nous treballs de retirada d’amiant a Sud Ràdio

Es descontaminaran altres objectes provinents de l’edifici

Per Lídia López

Imatge d’arxiu de l’edifici de Sud Ràdio.
Imatge d’arxiu de l’edifici de Sud Ràdio.

El Govern va licitar ahir nous treballs de descontaminació i desamiantatge per a l’edifici de Sud Ràdio, situat a la parròquia d’Encamp. Així mateix, l’actuació també preveu la retirada de tots els mobles i maquinària de l’edifici, que seran igualment tractats. Tal com va detallar el ministre Portaveu, Eric Jover, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, l’actuació que es traurà a concurs contemplen la retirada i l’adequat tractament de tots els elements contaminants, perquè tenen fibres d’amiant o olis minerals contaminats. A més, un cop retirats,  s’hauran de transportar tots els aparells i objectes fins a un gestor de residus, a excepció dels que es vulguin conservar. 

D’altra banda, Jover també va exposar que es durà a terme una descontaminació de petits objectes conservats a les dependències de Patrimoni Cultural, que provenen d’aquesta infraestructura i que no es van poder tractar quan es va realitzar el desamiantatge in situ. Cal tenir en compte que, tal com va posar en relleu el Govern, tots els residus i materials seran lliurats als corresponents gestors de residus autoritzats per al seu correcte tractament.

Les empreses interessades a dur a terme aquests treballs poden presentar les seves ofertes fins al 18 de novembre del 2021. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament a les webs de tramits.ad i e-tramits.ad, o es pot recollir físicament al Servei de Tràmits del Govern.

PUBLICITAT
PUBLICITAT