González i Amorós, amb bona cara a Ljubljana

La tercera gimnasta desplaçada, Berta Miguel, no va poder competir a causa d’una lesió d’última hora

González i Amorós a Ljubljana.
González i Amorós a Ljubljana. | FAG

Les gimnastes andorranes Carla Amorós i Maria González van acabar amb bones sensacions el torneig FIG MTM Ljubljana 2021. A la classificació general júnior, Amorós va obtenir la 16a posició entre 20 participants, amb una suma total AA de 53,100, mentre que amb aparells, la seva millor nota va ser 15,150 amb maces, col·locant-se la 13a. Per la seva part, en categoria sènior, González va sumar 58,750 en la classificació general AA, assolint la 8a posició en la seva primera competició després de dos anys aturada. En els aparells, la tricolor va fer 18,100 amb el cèrcol, col·locant-se 6a en la classificació.

Finalment, la tercera gimnasta desplaçada, Berta Miguel, no va poder competir a causa d’una lesió d’última hora.