PUBLICITAT

Andorra la Vella

La FAR prepara la pròxima cita del dia 30 al Nacional

AutoFactoria serà nou patrocinador, tant de la federació com del VPC

Per David Sansaloni

Representants de la FAR i el VPC amb els CEOs d’AutoFactoria.
Representants de la FAR i el VPC amb els CEOs d’AutoFactoria. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) es prepara per organitzar la pròxima cita de l’esport al Principat, que tindrà com a elements clau la tornada de la selecció sènior a XV a l’Estadi Nacional, així com l’estrena de la nova selecció femenina sènior a XV.


La jornada, que tindrà lloc el pròxim dia 30 a les instal·lacions d’Andorra la Vella, començarà al voltant de les 12.00 hores amb un partit de veterans. Ja a la tarda, cap a les 16.00 hores es disputarà el partit entre els Isards i el combinat de Bòsnia i Hercegovina, i ja a les 18.00 hores la selecció femenina es mesurarà amb la selecció de l’Arieja (França).


Ambdós equips de la federació vénen de tenir un inici immillorable, ja que cal recordar que les noies entrenades per Dani Raya van guanyar el seu partit a Còrsega, mentre que els tricolor, amb la nova dupla formada per Paul Alieu i Thierry Barbiere a la banqueta, es van desfer de Turquia en el primer partit del Campionat Europeu de Rugbi XV Conferència 2 Sud al Makü Spor.


En paraules del president de la Far, Jean-Marc Flaux, «estem molt satisfets no, el següent, d’haver pogut retornar a l’àmbit competitiu de la millor manera possible». Flaux, que també va fer referència a l’estat de l’equip, que va portar fins a nou cares noves d’entre 19 i 21 anys, va recalcar el hàndicap que es va afegir a la situació, i és que els tricolor van tenir «un viatge molt llarg» fins a Turquia, «de moltes hores i amb el descans just per a preparar la trobada».
Patrocini d’AutoFactoria/ A més de presentar la pròxima cita del dia 30 i destacar la victòria dels sèniors, la federació va presentar el nou patrocinador del rugbi andorrà. AutoFactoria, empresa situada al Principat i que també dona suport a altres federacions com la d’esquí, ajudarà tant la FAR com al VPC. Pel que respecta a l’equip, l’entitat privada ajudarà econòmicament a totes les categories, inclosa l’escola, mentre que en la federació serà el sènior masculí qui rebrà els beneficis d’aquesta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT