PUBLICITAT

El Mercat de Tardor registra una alta afluència de públic

L’equip organitzatiu remarca la satisfacció dels paradistes

Per El Periòdic

El Mercat de Tardor de la Massana.
El Mercat de Tardor de la Massana. | EDUARD COMELLAS

L’aposta del Comú de la Massana per situar la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats està donant bon resultat. «Amb aquestes accions, no només registrem una alta afluència a les Fontetes sinó que contribueixen a la dinamització de la parròquia, ja que molts visitants ja es queden a passar al dia, cosa que repercuteix positivament als comerços, bars i restaurants de la Massana», va afirmar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.
El Mercat de Tardor s’ha fet coincidir amb el pont del Pilar i ha estat obert durant cinc dies, des de divendres, 8 d’octubre fins a dimarts, 12 d’octubre. La màxima afluència es va registrar durant el dissabte i el diumenge, amb una freqüentació molt elevada, tot i que els cinc dies hi ha hagut força visitants. Els punts àlgids han estat els migdies del cap de setmana i també divendres i dissabte al vespre.
L’equip organitzatiu remarca la satisfacció dels paradistes, tant dels productes gastronòmics com dels artesans, que estan contents per l’interès que ha suscitat la seva feina i també per les vendes. A més, també van tenir una gran acceptació els concerts, tallers i activitats complementàries.
Després del mercat d’estiu, amb ambientació medieval, i del de tardor, amb decoració romana, la pròxima edició arribarà a finals de desembre, amb ambientació nadalenca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT