PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Decomissen 3.500 paquets de tabac a la Farga de Moles

El conductor és un home francès, detingut i acusat d’un delicte de contraban

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil fent controls a la Farga de Moles.
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil fent controls a la Farga de Moles. | Maricel Blanch

La Guàrdia Civil va intervenir un total de 3.520 paquets de tabac de diverses marques i valorats en 16.544 euros, en un control al recinte duaner de la Farga de Moles, a la frontera hispanoandorrana, el passat dimecres. El conductor, de nacionalitat francesa, va ser detingut pels fets.

Segons va informar RàdioSeu i a partir del relat del cos d’ordre espanyol, els fets es van produir el darrer 6 d’octubre cap a les 22.00 hores. Els agents van aturar un cotxe conduït per un home que portava la mercaderia amagada dins el seu vehicle. De fet, el cotxe, que sortia del territori andorrà i en el qual viatjaven dues persones, havia accedit a la duana pel carril verd, reservat per a aquells vehicles sense res a declarar. Tanmateix, quan els efectius van procedir a aturar-lo i inspeccionar-lo, van localitzar-hi una gran quantitat de paquets de tabac, molt per damunt del límit permès –corresponent a 300 cigarrets–.

El conductor està acusat d’un delicte de contraban. Després del seu arrest, tota la mercaderia va quedar dipositada a la duana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT