PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vall Banc renova el patrocini amb Doria

Les dates més importants per a l'andorrana el 2022 seran l’Europeu i el Mundial sènior

Per El Periòdic

Doria amb Martín en la firma del conveni.
Doria amb Martín en la firma del conveni. | Vall Banc

Vall Banc va renovar el patrocini amb la piragüista Mònica Doria per la temporada 2022. L’acord es va formalitzar ahir amb la piragüista i el director de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, i entre els objectius fixats, l’andorrana va destacar que per al 2022 les dates més importants seran l’Europeu i el Mundial sènior, on Doria s’ha marcat arribar a les finals.

L'any vinent, però, també haurà de disputar tot el seguit de Copes del Món, on també vol optar als podis finals. Finalment, el Mundial i Europeu sub-23 serà un altre objectiu marcat al calendari, on la del Principat vol posicionar-se en el top5.

Doria ha tingut un any 2021 carregat de fites importants, com han sigut les Olimpíades a Tòquio, on va fregar dues finals en caiac i canoa, uns resultats que la situen com la millor andorrana en unes olimpíades d'estiu. Aquest any també ha fet història aconseguint un podi a la Copa del Món de Canoa i Caiac el passat mes de juny, i també va fer bronze en canoa a l'Europeu sub-23 a l'agost, mentre que es va quedar fora de la final del Mundial de canoa a Bratislava per una centèsima. «La temporada ha estat, sens dubte, un trampolí per la jove talent que promet molt per a l'esport andorrà, i des de Vall Banc li desitgem molts èxits en la seva carrera», va comunicar l'entitat. El patrocini de Mònica Doria forma part de la campanya de #TalentsVallbanc, on altres cares visibles són la tenista Vicky Jiménez, el pilot Àlex Español i el biker Arnau Gralaub

PUBLICITAT
PUBLICITAT