PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Español debuta amb bones sensacions al volant del Peugeot

L’andorrà va aconseguir el tercer lloc en 2RM, amb Axel Coronado com a navegant, que el manté en la lluita pel títol

Per El Periòdic

Español durant el Ral·li de terra de Madrid.
Español durant el Ral·li de terra de Madrid. | FotoEsport

Àlex Español, amb Axel Coronado en el seient del navegant, va aconseguir la tercera posició en 2RM en les jornades referents al Ral·li de terra de Madrid, que manté la dupla viva i amb opcions de lluitar pel títol. Després que es neutralitzés el primer pas per El Molar, especial inicial del ral·li, els equips van tornar a aquest mateix escenari per a disputar la segona passada.

L’inici va ser espectacular i Sito-Coronado van marcar el millor crono de la categoria. No obstant això, la continuació no va ser tan favorable per als interessos de Sito i el seu equip. En l’última especial de les seccions inicials de la prova va patir una sortida de pista en la qual va perdre un temps que a posteriori no va poder recuperar. Després del succeït en les primeres seccions, la decisió que van prendre Sito i el seu equip va ser treballar a conèixer a fons la nova mecànica abans de llançar-se a l’atac i així ho van fer.

«Amb l’ajuda d’Axel [Coronado], he anat progressant, però Iriondo, se’ns ha escapat i no hi ha hagut opció de recuperar la posició perduda», va declarar Sito, que ja pensa en el Ral·li de terra de Pozoblanco, que es disputarà els dies 23 i 24 d’octubre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT