PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra situa tres pilots en el top10 sub-21 al FIA Masters

Raul Ferré, Marc Solsona i Marcel Muxella, entre les millors promeses

Per El Periòdic

Muxella, Montellà, Solsona i Ferré en el FIA Hill Climb Masters.
Muxella, Montellà, Solsona i Ferré en el FIA Hill Climb Masters. | FotoEsport

La selecció d’Andorra de muntanya, formada per Raul Ferré (Silver Car EF10), Edgar Montellà (Silver Car S3), Marc Solsona (Speed Car GTR) i el nou integrant del programa de Joves Pilots de l’ACA, Marcel Muxella (Fórmula Renault Alpa FR 929), van completar la seva primera participació en el FIA Masters Climb Hill, disputat a la Rampa de Falperra (Portugal) en una meritòria 12a posició.


Cal destacar que l’equip tricolor era, sens dubte, el més jove entre els que disputaven la present edició del trofeu instaurat per la FIA per a proclamar els millors pilots d’Europa per categories i en l’àmbit de confrontació per equips. En la categoria sub-25 va ser on els pilots de l’ACA van tenir la presència més notable. Els tres competidors que podien competir en aquesta categoria (Montellà quedava fora per edat), es van situar en el top10 de la classificació final, destacant la tercera posició de Ferré, que li va donar un lloc en el podi final. Per la seva part, Solsona va ocupar al cinquena plaça, i Muxella va ser novè.


Els pilots es van mostrar satisfets amb la seva participació, i és que «hem fet una gran equip i hem tingut ocasió de viure una experiència inoblidable», va declarar Ferré. D’altra banda, Solsona va voler agraïr l’ACA i l’ajuda de Montellà, afirmant que «he après molt, i estar entre el top5 en una classificació amb els millors d’Europa és un orgull», mentre que el debutant Muxella es va sentir «molt content i orgullós de l’actuació que he tingut en la meva primera participació internacional». Finalment, Montellà, que va donar suport en molts moments als més joves, va augurar que «el programa de Joves Pilots pot ser una bona pedrera de competidors en un futur pròxim». 


Una vegada superat el FIA Masters Hill, el pròxim cap de setmana es disputa la Pujada a Eivissa, penúltima prova del CEM 2021. Amb tota seguretat, tant Montellà com Ferré estaran entre els protagonistes destacats de la prova eivissenca. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT