PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ordino fa un balanç positiu del primer festival del Contradans

Els espectacles celebrats al carrer superen el centenar d’espectadors

Per El Periòdic

Una actuació del Contradans, ahir a Ordino.
Una actuació del Contradans, ahir a Ordino. | ANA/A.S.

El Comú d’Ordino fa un balanç molt positiu del festival Contradans, que es va celebrar per primera vegada el darrer cap de setmana i que va néixer a partir del pressupost participatiu engegat per la corporació el desembre. 
La cònsol menor de la parròquia, Eva Choy, va destacar que hi ha hagut molta afluència de visitants i que «la gran majoria dels tallers han estat molt plens i alguns han tingut fins i tot una llista d’espera», assegurant que els diferents espectacles que es van dur a terme al carrer superaven el centenar d’espectadors en cada un.

Pel que fa als dos esdeveniments que es van celebrar a l’Auditori Nacional d’Andorra, en els quals l’aforament tornava a ser del 100% amb el passaport Covid, la cònsol va destacar que no s’ha produït cap incidència. De fet, l’espectacle de divendres al vespre va tenir una afluència d’aproximadament 250 persones i el de dissabte al voltant de les 300. Concretament, la dansa de dissabte va anar a càrrec de la companyia basca Kukai Dantza, que va oferir un espectacle de dansa contemporània. Ahir al migdia, la mateixa companyia va oferir una dansa més tradicional a la plaça Major d’Ordino anomenada Gelajauziak. En aquest sentit, Choy va manifestar que tant l’Esbart de Rubí com la Factoria Mascaró van oferir uns espectacles «amb molta qualitat». 

Pel que fa al mercat, Choy va indicar que els paradistes estan satisfets pel gran moviment de turistes que hi ha hagut al centre del poble. «S’ha vist molta gent als restaurants amb les terrasses plenes i els hotels de la parròquia han tingut un gran cap de setmana», va expressar la cònsol menor, tot afegint, que a banda dels dansaires de fora i el públic nacional, també hi ha hagut molt turista, sobretot espanyol, gràcies als quatre dies del pont del Pilar.

El festival es va tancar ahir a la tarda també amb molt bones dades de visitants, segons va informar el comú en un comunicat.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT