PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp clou les curses OTSO amb la victòria de Tomasa i Hudelson a la 25K

Blasi i Molins vencen a la 7k, i Alonso i Linna a la 7k rollerski amb sortida des de Grau Roig

Per El Periòdic

Un dels podis femenins a les curses OTSO.
Un dels podis femenins a les curses OTSO. | Comú d\'Encamp

Xavier Tomasa i Alicia Hudelson van ser els guanyadors de la tercera OTSO 25 k organitzada pel Comú d’Encamp i OTSO Sport, amb sortida des del centre d’Encamp i fins als 2.408 metres del Port d’Envalira, amb un temps d’1.45.29 i 2.06.33. En el cas de Tomasa, del club ironwell Barcelona, es proclama vencedor per segon any consecutiu. En la cursa de set quilòmetres amb sortida des de l’aparcament de Grau Roig, Víctor Blasi i Mireia Molins es van endur el primer premi, Roger Comellas i Marit Faucogney, el segon i Sergi Garcia i Eva Puigdemasa, el tercer, en les seves corresponents categories. Finalment, en la rollerski els guanyadors van ser Marc Alonso i Paivi Linna.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, va declarar que «ha estat un bon cap de setmana d’activitats a Encamp» i va afegir que «fem un balanç positiu de participació, on molts dels inscrits han estat de fora d’Andorra». Dissabte va tenir lloc la primera edició de la cronoescalada de ciclisme, la novetat d’enguany, i ahir les curses de córrer, i «caldrà valorar si afegim alguna novetat per a l’any vinent», va dir el conseller.


D’altra banda, la cònsol major, Laura Mas, va voler agraïr la feina feta a tot l’equip que «ha fet possible aquest cap de setmana d’activitats per dinamitzar la parròquia», mentre feia menció especial a la col·laboració del Comú de Canillo, ja que part de la cursa passa per diverses poblacions canillenques fins arribar al Port d’Envalira. «Cal sumar als agraïments a Creu Roja, Protecció civil, Policia, Agents de circulació, a l’associació de motoristes Sant Ermengol, a l’escola de muntanya NoLimits, i a les empreses participants al village Fórmula 5-223ers, així com a OTSO Sport per l’organització», va finalitzar la cònsol major. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT