PUBLICITAT

Noves tarifes per al transport públic

  • Els autobusos interurbans només veuen modificats els preus dels bitllets senzills de les zones 1 i 2
  • La baixada de bandera del taxi queda establerta en 2,40 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El Govern ha aprovat les noves tarifes dels serveis públics de transport de passatgers. En el cas dels autobusos interurbans només veuen modificats els preus els bitllets senzills de les zones 1 i 2 que queden fixats en 1,50 euros i 2,90 euros, respectivament. La resta de tarifes mantenen els preus, inclosos tots els abonaments. Respecte al taxi, la baixada de bandera queda establerta en 2,40 euros.
Amb la revisió de les tarifes, el Govern dóna resposta a una demanda de les dues empreses operadores per tal d’aconseguir un millor equilibri econòmic de les societats arran de la recent ampliació d’horaris en la Línia 4, i la redefinició de la zonificació tarifària que va comportar una ampliació de la zona econòmica 2 en detriment de les zones 3 i 4. Aquestes tarifes entraran en vigència el pròxim 1 de febrer.

D’altra banda, el Govern també ha aprovat la revisió de les tarifes del servei de taxi ordinari Interurbà, que passa a tenir una baixada de bandera de 2,40 euros, i unes tarifes d’1,04 euros/quilòmetre en dies laborables i horari diürn i d’1,24 euros/quilòmetre en dies festius i horari nocturn. Aquestes tarifes entraran en vigència el 27 de febrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT