PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra vol seguir sumant de tres en tres davant el Barça B

Els blaugrana rebran els tricolor al Johan Cruyff després de perdre davant el CE Castelló

Per David Sansaloni

L’FC Andorra en un entrenament a l’Estadi Nacional.
L’FC Andorra en un entrenament a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra es troba amb la primera pedrera dins d’aquesta Primera RFEF Footters, i serà el Barça B qui intentarà frenar la bona dinàmica amb la qual compta l’equip d’Eder Sarabia després de vèncer el Nàstic de Tarragona a l’Estadi Nacional (2-0). L’entrenador espera un Barça B «amb ganes de refer-se després de perdre amb el CE Castelló», i on els joves culers «pot ser que arribin encara més motivats tenint en compte la situació del primer equip, per la qual cosa voldran mostrar que poden fer-se un lloc entre els grans».

L’estadi Johan Cruyff, de gespa natural, serà testimoni d’una trobada entre dos equips amb un estil de joc molt similar, ja que, de fet, els tricolor compten amb molts homes formats a la pedrera del Barça. «Serà clau la capacitat per pressionar el rival, veure on podem recuperar la pilota, què podem després d’atacar i la manera de jugar des de la defensa, a més de tenir cura de les transicions que proposen, ja que són un equip molt vertical», va comentar el tècnic basc, que recupera per a aquest partit a un dels capitans, Marc Pedraza, però perd un dels homes més en forma en aquests primers partits de temporada com és Héctor Hevel. El jugador va ser substituït en el darrer duel a causa d’unes molèsties físiques, de les quals no s’ha pogut recuperar a temps. No obstant això, per a Sarabia no suposarà cap problema, ja que està «convençut que l’equip no notarà la baixa d’Héctor [Hevel], tot i que és un jugador molt important, però estem preparats, tenim recursos de sobra i tinc plena confiança en els jugadors que tinc disponibles».

El conjunt de Sergi Barjuan comptarà amb algunes baixes importants, però tot i això «haurem de fer un partit molt complet si volem els tres punts», va recalcar l’entranador tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT