PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Filloy manté reunions bilaterals amb representants d’altres països

El ministra es troba amb la secretària executiva d’Unece, Olga Algayerovà

Per El Periòdic

La trobada entre Filloy i Algayerovà, ahir.
La trobada entre Filloy i Algayerovà, ahir. | Govern d’Andorra

L’agenda de treball del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy –en el marc de la reunió ministerial de desenvolupament urbà, habitatge i ordenament del territori, organitzada a Ginebra (Suïssa) per la Comissió Econòmica per a Europa de les Nacions Unides (Unece)– inclou un seguit de trobades bilaterals amb alts representants d’altres països, així com reunions multilaterals i diplomàtiques. 

Precisament, Filloy va mantenir ahir una reunió amb el secretari d’Estat de San Marino, Stefano Canti, en la qual ambdós van mostrar interès en col·laborar i intercanviar experiències sobre polítiques d’habitatge i ordenament territorial. De fet, Filloy i Canti s’han emplaçat a continuar explorant la cooperació entre els tècnics dels dos països encarregats de l’habitatge i a valorar la possibilitat d’incorporar aquestes qüestions a l’acord d’amistat i cooperació que recentment han signat Andorra i San Marino.

El ministre també es va trobar amb la secretària executiva d’Unece, Olga Algayerovà. Ambdós van compartir impressions sobre els reptes en habitatge i la importància de treballar per fer accessibles les vivendes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT