PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader continuen amb el calendari al Rallye Rías Altas

El tàndem de Suzuki Ibèrica mantindrà el ritme de competició a la prova gallega d’històrics

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader amb el Seat Ibiza Kit Car.
Vinyes-Mercader amb el Seat Ibiza Kit Car. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader segueixen amb el seu calendari de competició, que tindrà una continuació atípica aquest cap de setmana en terres gallegues. El tàndem, que habitualment se situa al volant d’un Suzuki Swift R4lly S, en aquesta ocasió ho farà en l’habitacle d’un Seat Ibiza Kit Car per a disputar el Rally Rías Altas 2021, vàlid per al campionat d’Espanya de Ral·lis Històrics (CERH). 


En la prova organitzada pel Club Rallye Rías Altas, la dupla de l’equip Suzuki Ibèrica podrà disputar la prova sense la tensió habitual de les competicions que corren normalment. En aquest cas seran uns altres els equips que lluitin per les classificacions que atorguen els punts que s’acumulen en les provisionals dels respectius campionats.


La primera jornada la formaran dues cronometrades: Doroña (11,212 quilòmetres), i Monfero (18,089 quilòmetres). Es disputaran dues vegades cada especial durant la tarda de demà, i en la continuació, el dissabte, les especials que es disputaran seran Irixoa (12,528 quilòmetres) i Aranga (11,310 quilòmetres). Un total de 387,35 quilòmetres, dels quals 106,278 seran de velocitat, amb vuit especials. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT