La sub-21 busca els tres primers punts a Albània

L’equip d’Eloy Casals arriba després d’oferir una bona imatge a l’Estadi Nacional davant Eslovènia

La selecció sub-21 en un entrenament previ al duel davant Albània.
La selecció sub-21 en un entrenament previ al duel davant Albània. | FAF

La selecció andorrana sub-21 es veurà les cares aquesta tarda, a partir de les 19.00 hores, amb Albània, en el partit referent al preeuropeu de Geòrgia-Romania 2023. Aquest serà el quart partit de la fase de classificació per als tricolor, que de moment no coneixen la victòria després de perdre contra la mateixa Albània el passat juny per 0-3, davant Kosovo per 2-0 i, finalment, per la mínima amb Eslovènia (0-1) en un partit on l’àrbitre va ser protagonista en expulsar rigorosament Izan Fernández quan faltaven encara 40 minuts pel final. Serà un duel que iniciarà una setmana molt dura per l’equip d’Eloy Casals, que després del partit a Albània tornarà a Andorra per rebre a Anglaterra.

L’objectiu d’aquesta setmana serà tornar a competir com els darrers partits, però no serà fàcil, ja que l’equip afrontarà aquestes cites amb moltes baixes. Per això, Casals disposarà d’un combinat sub-21 més jove que mai. Com es pot veure als resultats obtinguts fins ara, els del Principat han anat millorant i reduint cada vegada més aquest marge de gols en contra, tenint opcions reals d’aconseguir la seva primera victòria en aquest campionat internacional. Aquest desenvolupament va ser clau per jugar i, en molts moments, dominar Eslovènia el passat dia 6 de setembre, on l’afició va bolcar-se amb l’equip, que finalment no va recollir el premi que tant es van merèixer durant els 90 minuts. Amb un home menys gran part de la segona meitat, els joves van demostrar que estan capacitats per competir de tu a tu amb altres combinats de més nivell.