PUBLICITAT

Vives es reuneix amb la directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat

A la reunió es va tractar de l’atenció del departament a les diferents entitats religioses

Per El Periòdic

La directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Yvonne Griley, i l'arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives.
La directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Yvonne Griley, i l'arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. | BISBAT D\'URGELL

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns la visita de la directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Yvonne Griley, en una primera trobada des del seu nomenament.

La reunió es va dur a terme al Palau Episcopal, on va ser rebuda, a la seva arribada, per la secretaria general del copríncep, Concepció Garcia. A la reunió es va tractar de l’atenció del departament a les diferents entitats religioses i de la promoció d’activitats en aquest àmbit; també dels reptes que enfronta la societat actual, en plena transformació; els nous temes legislatius, i del paper de l’església en l’acompanyament d’aquest procés, informen des del Bisbat d'Urgell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT