Victòria d’Irineu Esteve al Trofeu Sportful de rollerski

Carola Vila va entrar al top10, i els joves Gina del Rio i Quim Grioche van ser tercera i 12è en la seva categoria

Esteve (centre), al podi.
Esteve (centre), al podi. | FAE

Tercera victòria per a l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Irineu Esteve al Trofeu Sportful de Feltre, a Itàlia. L’esportista andorrà va aconseguir el triomf després de completar els 9,5 quilòmetres de recorregut en 30.48.03, i amb més d’un minut d’avantatge respecte al segon classificat, l’italià Elia Barp (+1.14,9). Va completar el podi el també italià Fabio Longo (+1.18,1).

La cita va comptar amb la presència d’altres esquiadors de la FAE, com Carola Vila, que va entrar al top10, i també els joves Gina del Rio i Quim Grioche, que van ser tercera i 12è en la seva categoria. Tanmateix, Grioche va ser 52è de la general i es va classificar com a 12è en la categoria sub-20. En la cursa femenina, Vila va ser 10a, mentre que del Rio va ser 27a de la general i tercera classificada en la categoria sub-18.