PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Laia Taulats es fa amb la tercera posició general en la Copa España

Poulain aconsegueix ser 19a en categoria sub-14, i Esteban 28è en categoria masculina

Per El Periòdic

Laia Taulats en el tercer esglaó del podi a Saragossa.
Laia Taulats en el tercer esglaó del podi a Saragossa. | FAM

El Climbat Saragossa–Torre Outlet va ser el lloc escollit per celebrar la tercera i definitiva prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, on l’andorrana Laia Taulats va aconseguir pujar al tercer calaix del podi, proclamant-se així com la tercera millor escaladora de la categoria sub-16 femení a la Copa d’Espanya de Dificultat 2021, sent la primera classificada Ainhize Belar, i la segona Andrea Rodríguez.

Els escaladors més joves van ser els que van encetar la jornada, i en la categoria sub-14 femenina, Maissane Poulain va aconseguir ser 19a a la posició de la general, mentre que en la masculina, Marc Esteban també es va enfrontar amb un gran nombre d’escaladors, donant el seu màxim en cada una de les tres proves. El resultat final per al del Principat va ser una 28a posició de la classificació general.

Un total de 227 participants han competit aquesta temporada, dels quals les categories juvenils han estat les que han acumulat més participació en cada una de les tres proves realitzades. En total, al voltant de 180 escaladors i escaladores van viatjar fins a Saragossa per a lluitar en l’última prova de la copa en 2021. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT