El sènior masculí treu una victòria d’or a Saint-Juéry

Els andorrans vencen per 19-20 en un partit molt disputat fins al final

Per David Sansaloni

El VPC celebra la victòria a Saint-Juéry.
El VPC celebra la victòria a Saint-Juéry. | EL PERIÒDIC

El primer equip masculí del VPC Andorra Rugby XV va aconseguir la victòria ahir davant el St. Juery Arthes Ol Rugby a França per 19-20, en un partit marcat per la igualtat entre ambdós conjunts fins al final.

En la primera part, els del Principat van tenir un duel còmode, dominant des dels primers minuts, arribant a establir el 6-17 en el marcador. No obstant això, l’enfrontament es va capgirar quan els tricolor van rebre una allau de targetes blanques, i una de groga, que va provocar que juguessin amb tan sols 13 jugadors sobre la gespa.

Tot i les adversitats, els andorrans van acabar emportant-se els tres punts gràcies a una gran acció de Sebas Barrera, que en l’última jugada va aconseguir materialitzar una penalitat d’uns 40 metres, fent que l’equip passés del 17 als 20 punts finals.

«Ha estat un partit molt complicat, però els jugadors han treballat fins al final i la veritat que ha estat una victòria molt merescuda», va declarar el president de l’entitat, Gerard Giménez. Amb aquest resultat, els tricolor sumen la seva segona victòria consecutiva dins de la Divisió d’Honor francesa, amb tan sols una derrota en un primer partit davant el Toulouse Lalande, on els del Principat van arribar amb moltes baixes. En la segona jornada, i amb els dos darrers reforços com a protagonistes, l’Estadi Nacional va presenciar la primera victòria de l’any per a l’equip i, ahir, a Saint-Juéry, els homes de Jean Arnaudin es va reafirmar com a ferms candidats a estar a la part alta de la classificació.