PUBLICITAT

Èxit d'assistència a la jornada esportiva a l'estadi comunal 

El comú ha organitzat al llarg de tot el dia una sèrie d'activitats i exhibicions per a tots els públics

Per El Periòdic

Infants jugant un partit de futbol a la pista inflable habilitada pel comú d'Andorra la Vella a l'estadi comunal Joan Samarra i Vila.
Infants jugant un partit de futbol a la pista inflable habilitada pel comú d'Andorra la Vella a l'estadi comunal Joan Samarra i Vila. | ANA/L.G.

Els ciutadans d'Andorra la Vella han gaudit aquest matí de les múltiples i diverses activitats que el comú ha posat a la seva disposició durant aquest dissabte a l'estadi nacional Joan Samarra i Vila en el marc de la celebració de la setmana de l'esport, que enguany es duu a terme sota el lema 'Mou-te per la teva salut'.

D'aquesta manera, a banda de la marxa popular, en la qual hi han participat centenars de persones, la població ha aprofitat l'avinentesa per delectar-se dels diferents jocs tradicionals de fusta per a totes les edats i enfocats, pràcticament, als més petits de casa. Entre ells, els infants podien trobar el popular joc de taula 'Quién es quién' en format gegant, un parxís i altres dinàmiques entretingudes per gaudir d'aquesta jornada esportiva.

A més, el comú ha organitzat al llarg de tot el dia una sèrie d'activitats i exhibicions per a tots els públics com l'entrenament obert de l'escola de Rugby o la demostració de patinatge artístic. Les activitats en el marc de la setmana de l'esport no s'aturen i continuen aquesta tarda a l'estadi comunal amb un partit d'hoquei infantil i l'exhibició de les joves noies del club de gimnàstic artística dels Serradells.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT