PUBLICITAT

Al punt de mira mundial

  • Andorra reunirà als pesos pesants del sector durant el Fòrum Global de Turisme
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Benet i personalitats de Fitur davant d'una publicitat d'Andorra a Madrid. Foto: SFG

El petit país andorrà esdevindrà molt gran el propers 6 i 7 de març, coincidint amb la celebració del Fòrum Global de Turisme. Tal i com van exposar ahir els seus organitzadors a tots els participants de Fitur, el certamen reunirà a «alts representants del sector privat, governs i organitzacions de les Nacions Unides» dins de les fronteres del Principat.

Tots ells analitzaran el turisme i el seu paper en el creixement econòmic mundial i en el desenvolupament. Són paraules majors, tractades a escala global i que mouen en aquest ampli espai molt de capital i interessos. Per posar un exemple, i sobretot en el cas de les economies emergents, el turisme representa un terç de les exportacions de serveis i fins a un 7% de l'oferta laboral de tot el món.

Amb tot, Andorra estarà durant dos dies en el punt de mira del sector turístic internacional, i siguin quines siguin les conclusions i decisions que se'n puguin derivar, el fòrum permetrà al país guanyar en notorietat i durant dos dies en turistes de classe alta (com presidents de grans cadenes hoteleres o ministres de Turisme de països influents). De moment a la web del certamen ja s'ha destinat un apartat a explicar a tot el món on està Andorra i quines característiques la fan singular.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT