Taulats, Esteban i Poulain afronten la prova definitiva de la Copa d'Espanya de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021

Els guanyadors es decideixen aquest cap de setmana a Saragossa

Els escaladors de la FAM.
Els escaladors de la FAM. | FAM

Després de les proves realitzades en Climbat X-Madrid i el C.E.M Climbat La Foixarda de Barcelona, l'escenari per a la tercera i definitiva prova de la Copa d'Espanya de Dificultat Juvenil i Absoluta 2021 és a Saragossa. Els joves atletes de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) donaràn el seu màxim a les instal·lacions del Climbat Saragossa Torre Outlet, espai que acollirà una prova oficial per primera vegada aquest cap de setmana.

En la primera i segona prova es van viure unes semifinals i unes finals molt disputades. Tots els candidats al títol es mesuraran per tercera vegada tractant d'aconseguir un resultat que els proclami campions de la Copa d'Espanya de Dificultat Absoluta. Els resultats generals obtinguts dels nostres atletes en ambdúes proves anteriors van ser molt motivadors en seguir millorant la tècnica, amb l’esperança de continuar donant guerra per aquesta última cita.

Cal destacar que en la primera prova, Laia Taulats va pujar al calaix com tercera millor escaladora de la categoria femenina sub-16, mentre que en la segona prova de la Copa celebrada a Barcelona, Taulats va quedar a les portes de pujar al podi aconseguint una cinquèna posició final. Durant la jornada d'avui es duran a terme totes les classificatòries; al matí les categories sub-14, on hi participarà Maissane Poulain, i sub-16 Taulats i Marc Esteban. A la tarda les categories sub-18, sub-20 i absolutes.

D'aquesta manera, i a nivell preventiu com a mesura contra el coronavirus, s'evitarà al màxim l'excés de competidors. Demà es disputaran les finals de totes les categories. La competició es disputarà sense públic, no obstant això, Climbat i FEDME faran un seguiment exhaustiu de la prova mitjançant els seus canals de comunicació, generant per primera vegada un fals directe on es podrà veure alguns dels assoliments dels competidors.