PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra vol canviar el rumb davant el Nàstic

Els tricolor estan a tres punts del play-off i una victòria seria clau

Per David Sansaloni

Zourdine i Bover lluiten una pilota en l’entrenament d’ahir.
Zourdine i Bover lluiten una pilota en l’entrenament d’ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra rebrà demà el Nàstic de Tarragona a l’Estadi Nacional, a partir de les 17.00 hores, en un duel que obligarà als d’Eder Sarabia a donar-ho tot si volen deixar els tres punts al Principat. Els tricolor venen d’empatar 1-1 davant l’UCAM Múrcia en un partit que va seguir la línia de l’habitual aquesta temporada, amb els andorrans dominant la pilota, però cedint en jugades puntuals.


En aquesta ocasió es veuran les cares amb els tarragonins, que ocupen la tercera plaça de la classificació, postulant-se com un dels equips a batre. La bona notícia per als del Principat és que, tot i que a casa els grana puntuen de tres en tres, la cosa canvia quan surten del Nou Estadi, on només han recollit un punt en els dos desplaçaments que han tingut fins ara, empatant en la primera jornada al camp de l’Atlético Sanluqueño i marxant de buit en el seu duel contra el Real Madrid Castilla.


A favor, Sarabia va explicar que aquesta setmana d’entrenament «ha sigut possiblement la millor de l’any, on els jugadors han demostrat una intensitat i una concentració espectacular». A més a més, el tècnic basc va assegurar que els seus jugadors tenen «fam de guanyar» i que «en els cinc partits que hem jugat hem estat més a prop que el nostre rival d’endur-nos els tres punts, i una victòria aquest cap de setmana ens donaria el reforç que necessitem». L’entrenador podrà comptar amb tots els jugadors, a excepció del porter Guti i de Marc Pedraza. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT