PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ISMF crea una empresa per a promocionar les competicions

Els esdeveniments que tinguin lloc a Andorra tindran una major projecció

Per El Periòdic

Un esdeveniment d’esquí de muntanya organitzat per l’ISMF.
Un esdeveniment d’esquí de muntanya organitzat per l’ISMF. | ISMF

La Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), juntament amb Eurovision Sport han acordat la creació d’una nova i pionera empresa que tindrà com a objectiu principal «projectar, promocionar i comercialitzar l’apassionant i emergent esport de l’esquí de muntanya, en el seu camí cap a la inclusió en els Jocs Olímpics d’Hivern per primera vegada en els jocs de Milà-Cortina en 2026». 


L’acord, firmat per a cinc anys, preveu la producció i transmissió en directe de carreres seleccionades en fins a nou esdeveniments per temporada, a partir de la 2021-22. Això es veurà recolzat per continguts addicionals gairebé en directe, a més d’històries de fons per a ajudar a donar a conèixer aquest esport. Els esdeveniments comprenen: set Copes del Món; un Campionat d’Europa; i, potencialment, un esdeveniment d’exhibició. El calendari 2021-22 es compon de proves a Andorra, Itàlia, Suïssa, Turquia, Espanya i França, amb un total de 24 competicions retransmeses en directe. 


D’aquesta manera, el Principat esdevindrà el focus d’atenció durant les jornades internacionals d’esquí de muntanya que tinguin lloc al país, una promoció ja no sols de la geografia pròpia, sinó també una oportunitat per eixamplar la base i una motivació per tots aquells esportistes tricolor, que podran veure de primera mà els majors representants a l’elit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT