PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’oci nocturn es queixa per no poder obrir fins a les cinc del matí

Barilaro alerta que els joves faran la festa després del tancament

Per Laia Bautista

Imatge d’arxiu d’una discoteca de Barcelona.
Imatge d’arxiu d’una discoteca de Barcelona. | El Periòdic

L’oci nocturn es queixa per no poder obrir els locals fins a l’horari habitual. Així ho va transmetre la copropietària de l’Eivissa Experience, Krystel Barilaro, a EL PERIÒDIC. A més, va alertar que tot i que una de les mesures del Ministeri de Salut sigui el tancament de tots els establiments a les 03.00 hores, molts joves seguiran la festa i es repetiran els botellots, que comencen a ser habituals cada cap de setmana al país.

La copropietària de l’Eivissa Experience va incidir en el fet que no és equitatiu que els locals d’oci nocturn estiguin obligats a obrir de les 22.00 hores fins a les 03.00 hores, quan hi ha altres negocis que no han estat tancats durant 18 mesos i que tenen la possibilitat d’obrir entre setmana, ara ho puguin fer 19 hores seguides. «El problema és que si ara hi ha cinc tipus de negocis diferents que podem tancar a la mateixa hora, a banda de fer-nos la competència mútuament, hi haurà molts joves que seguiran la festa i cap a les 04.00 hores Andorra es convertirà en un macrofestival de botellots», va augurar Barilaro que va aclarir que «el més correcte hauria estat poder obrir fins a les 05.00 hores, com es va fer per la primera prova pilot».

En una altra línia, la copropietària va assenyalar que el Ministeri de Salut els va avisar de les normatives obligatòries amb molt poca antelació i això ha causat molt poc marge perquè tothom pogués organitzar-se i demanar la documentació sanitària pertinent. Per això, tot i que hi ha molta gent que estava assabentada que l’oci nocturn reobre avui, les persones que no estan vacunades o que no disposin d’una prova PCR o TMA negativa feta 48 hores abans de l’entrada a la discoteca, no podran accedir a les instal·lacions, va puntualitzar Barilaro, i va assegurar que no deixarà entrar  ningú que no compleixi amb les condicions estipulades per Salut.

La copropietària de l’Eivissa Experience va explicar que ja tenen totes les zones VIP reservades i que molts clients que van contactar amb el seu local, van fer-li saber que valoren molt positivament que no sigui obligatori dur la mascareta, fet que ho consideren com un pas per a poder començar una vida una mica més normal. Per això, Barilaro va dictaminar que si l’oci nocturn es manté obert, les persones aniran tornant de mica en mica a les discoteques i, per tant, es recuperarà la normalitat.
Els discjòqueis residents, Marc Montalvo i John Holt, seran els encarregats d’obrir la festa a l’Eivissa Experience aquesta nit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT