PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Microcursos de català en el Dia europeu de les llengües de la ciutat de Praga

La trobada consisteix en un ‘speakdating’ de cinc minuts de durada

Per El Periòdic

Un moment dels microcursos.
Un moment dels microcursos. | Govern d’Andorra

El Centre Carlemany de Llengua Catalana de la Universitat Carolina de Praga, del Departament de Política Lingüística del Ministeri de Cultura i Esports, va estar convidat per la representació de la Comissió Europea a la República Txeca a participar en el Dia europeu de les llengües.

A l’esdeveniment, que es va celebrar dimecres al passatge de l’històric i cèntric Palau Lucerna, van prendre part més de 40 llengües d’Europa i d’arreu del món. La trobada va ser un speakdating, microcursos de cinc minuts de durada que van oferir un tast de la llengua catalana a tots els interessats.

Durant l’acte es va lliurar un exemplar de la nova edició del Viure a Andorra. Català bàsic en imatges a tots els participants. Des del Govern van destacar que l’esdeveniment constitueix una excel·lent plataforma per a la projecció de la llengua i la cultura d’Andorra a l’exterior.

Els objectius generals del Dia europeu de les llengües són destacar la importància de l’aprenentatge de llengües i diversificar la varietat de llengües que s’aprenen amb l’objectiu d’incrementar el plurilingüisme i la comunicació intercultural; promoure la riquesa de la diversitat lingüística i cultural d’Europa; promoure l’aprenentatge permanent de llengües tant dins com fora de l’escola, ja sigui amb el propòsit de fer estudis, intercanvis, per necessitats professionals, mobilitat o plaer.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT